header-new. Silmäterä-uutiskirje. Näkövammaiset lapset ry
Kirjesinisorsapitkä2
Uutiskirje 5/2023

Kiitoksen aika

Vuoden aikana on kohtaamisia ollut runsaasti, ja kiitos niistä kuuluu monelle. Kiitos sinulle, joka olet lähtenyt Näkövammaiset lapset ry:n toimintaan mukaan. Kiitos vertaisille, jotka olette luotsanneet tapahtumia ja kirjoittaneet arjestanne. Kiitos leiriohjaajille, jotka olette täydellä sydämellä luoneet ikimuistoisia leirejä. Kiitos kerho-ohjaajille, jotka kokoatte kuukausittain näkövammaisia lapsia yhteisen toiminnan ääreen. Jos et ole aiemmin osallistunut yhdistyksen tapahtumaan, toivottavasti lähdet ensi vuonna mukaan!
Jouluinen piirros. Kaksi lasta paistaa pipareita sisällä keittiössä. Ulkona ikkunan takana on lapsia luistelemassa, hiihtämässä ja laskemassa mäkeä.

Kerro mielipiteesi

Kerrothan Näkövammaiset lapset ry:lle mielipiteesi ja toiveesi myös tulevasta. Näin kehitämme yhdessä toimintaa, joka vastaa perheiden näkemyksiä. Vastaa kyselyyn tästä.

Suuri lelukysely

Keräämme näkövammaisten perheiden ja heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten vinkkejä hyviksi leluiksi näkövammaisille lapsille. Vastauksista kerrotaan Silmäterä-lehdessä 1/2024. Vastaa kyselyyn tästä.

Pimé café

Tervetuloa näkövammaisten lasten perheiden omaan Pimé Café:seen lauantaina 10.2.2024 kello 12–14 Iiris-keskukseen Helsinkiin (Marjaniementie 74). Miltä maistuu kahvi, mehu tai pulla pimeässä? Pääset kokeilemaan toimimista kahvipöydässä ilman näköaistia. Lue lisää

Vanhempien viikonloppu

Näkövammaisten lasten ja nuorten vanhemmille suunnattu viikonloppu järjestetään 23.–24.3.2024 Solo Sokos Hotel Tornissa, Tampereella. Ohjelmassa on omaa aikaa vertaisvanhempien parissa ja antoisia keskusteluja sekä tutustuminen Vakoilumuseoon. Viikonlopussa alussa pidetään yhdistyksen vuosikokous.
Lue lisää
Piirroskuva vakoojasta.
Kaksi lasta leikkimässä nukella ja nukenvaunuilla. Piirroskuva.

Silmäterä-viikonloppu

Silmäterä-viikonlopussa
27.–28.4.2024 Original Sokos Hotel Arinassa Oulussa tutustut ensikertalaisiin perheiseen. Tapahtumassa kuulet, millaista toimintaa toimintaa näkövammaisten lasten perheille on tarjolla. Ohjelmaa on lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Lisätietoja

Vuonna 2024 tapahtuu

Näkövammaiset lapset ry:n sivuilta löydät ensi vuoden tapahtumia ja leirejä. Ilmoittautua voi vaikka heti. Tervetuloa mukaan!
Silmäterä-logo

-lehti 1/2024 ilmestyy viikolla 9.

st-face
Email Marketing Powered by MailPoet