Celia-kirjasto

Celia tarjoaa kauno- ja tietokirjallisuutta ja oppikirjoja ääni-, piste- ja elektronisina kirjoina kaikille, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa. Celian kirjat tarjoavat mahdollisuuden kirjallisuudesta nauttimiseen ja tiedonhankintaan.

Celian kauno- ja tietokirjojen lainaaminen on maksutonta, ja monipuolisesta kokoelmasta löytyy luettavaa jokaiseen makuun. Oppikirjat ovat maksullisia. Myös yhteisöt, kuten koulut, päiväkodit ja palvelutalot, voivat olla Celian asiakkaina.

Celia on valtion erikoiskirjasto, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa. Vuosittain Celia tuottaa noin 2000 uutta kirjaa ääni-, piste- tai elektroniseksi kirjaksi.

Celia-kirjasto

Kuuntele kirjoja tietokoneella verkossa

Celian äänikirjoja voi kuunnella suoraan verkossa ilman levyjä verkkokuunteluohjelma Pratsam Readerilla. Maksuton ohjelma asennetaan tietokoneeseen sähköpostin mukana tulevasta linkistä.
Sen avulla voit kuunnella kaikkia Celian lainattavissa olevia äänikirjoja.

Myös Celian yhteisöasiakkaat voivat liittyä verkkokuunteluun.

Lisätietoja asiakaspalvelusta: palvelut@celia.fi

Celia: Ohjeita kuunteluun

pdfsmallSilmäterä-lehti 2015 Sata satujen ompelijaa – koskettelukirja syntyy vapaaehtoistyönä (s. 6)

Näkövammaismuseo

Näkövammaismuseo on Näkövammaisten liitto ry:n ylläpitämä vammaishistoriallinen erikoismuseo. Museo sijaitsee Iiris-keskuksessa Helsingissä.

Näkövammaismuseo