Näkövammaiskiekon tapahtuma 7.5.2022

Piirroskuva tytöstä luistelemassa. Tytöllä on hiippalakki päässään ja iloisen väriset vaatteet päällään.
Go On Areena, Jyväskylä

Aisti Sportin, JYPin Liigajoukkueen ja Sokeain lasten tuen yhteistyötapahtuma lauantaina 7.5.2022 klo 11-14 Go On Areenalla (Killerin jäähalli) kaukalossa 1, osoitteessa Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä.

Tapahtumapäivä alkaa näkövammaisten lasten luistelutapahtumalla. Tapahtuman tarkoitus on tarjota mahdollisuus luisteluun ja näkövammaiskiekon kokeiluun. Aisti Sportin ohjaajien lisäksi jäällä on mukana JYPin Liigajoukkueen pelaajia.

Kokoontuminen jäähallin ovella klo 10.50, josta siirrytään aloitustilaisuuteen. Aloitustilaisuudessa jaetaan osallistujille myös yllätykset kotiinviemisiksi. Aloitustilaisuuden jälkeen siirrytään pukuhuoneiden kautta jäälle tunniksi klo 12-13.

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Mukaan tarvitaan luistimet ja kypärä. Jos sinulta löytyy suojavarusteita pehmentämään mahdollista kaatumista, voit ottaa ne mukaan ja pukea päällesi. Ne eivät kuitenkaan ole pakollisia. Sopivat ulkovaatteet on hyvä olla mukana, sillä jäällä ollessa saattaa tulla yllättävän viileä.

Ilmoittautumiset 1.5. mennessä sähköpostilla nvkiekkosuomi@gmail.com tai puhelimitse Antti Latikalle numeroon 050 469 1600.

Lisätietoja Aisti Sportin sivuilla.