Event categories: Perheille

Kolme lasta pukeutuneita Halloween asusteisiin. Yhdellä on pirunsarvet päässään, toisella on luurankopuku ja kolmannelle on noitahattu päässään.

Itä-Suomen viikonloppu 27.–29.10.2023

Itä-Suomen viikonlopussa kohtaat vertaisperheitä ja saat nauttia kylpylähotellin palveluista. Koko perheelle suunnattua ohjelmaa luotsaavat Näkövammaiset lapset ry:n leiriohjaajat. Savonlinnan rautatieasema on kävelymatkan päässä hotellista ja hotelli sijaitsee keskustan kupeessa. Leiri alkaa perjantaina kello 19 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Hinnat: – näkövammainen lapsi ilmainen – saattaja 40 € – aikuinen 60 € – 4–15-v. lapsi 20 …

Itä-Suomen viikonloppu 27.–29.10.2023 Lue lisää »

Neljä ihmistä, joista yksi istuu pyörätuolissa. Pyörätuolia työntää nainen. Kaksi lasta seisoo taustalla. Piirroskuva.

Silmäterä-viikonloppu 15.–16.4.2023

Silmäterä-viikonloppu on suunnattu näkövammaisten lasten perheille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Näkövammaiset lapset ry:n tai Sokeain lasten tuki ry:n toimintaan.

Kolme ihmistä seisoo rivissä käsi kädessä: vasemmalla poika valkoinen keppi kädessään, keskellä isä ja oikeassa reunassa tyttö.

Perhetapaaminen 22.1.2023

Näkövammaisten lasten perheiden tapaaminen, sokkotreffit, järjestetään Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki).

Piirroskuva kahdesta lapsesta, jotka käyttävät vanhaa elokuvaprojektoria.

Supermarsu 2 -elokuva 4.12.2022

Näkövammaisten lasten perheille suunnattu yksityinen elokuvanäytös Supermarsu 2 . Elokuvanäytös on ilmainen osallistujille.