Toiminta


Tapahtumat 2021

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • ke
  31
  maalis
  2021

  Hyvinvointilomien ryhmäloma JNCL-perheille 26.–31.7.2021

  Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

  Suomen JNCL-perheiden tukiyhdistys ry:lle on myönnetty Hyvinvointilomien lapsiperheloma noin 6 perheelle.

  Loma on tuettu täysihoitoloma, josta perhe maksaa omavastuuosuuden 100 €/aikuinen/5vrk, alle 16-vuotiaat lomailevat maksutta huoltajan kanssa.

  Se on tarkoitettu kaikille lapsiperheille, joissa on JNCL-lapsi tai nuori. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen, joka on avoinna vain hakuaikana 1.2.2021–31.3.2021: https://lotu.lomajarjestot.fi/t/HYVINVOINT/calendar/info/46599.

  Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa ja siihen on myönnetty STEA:n Veikkausvoittovarojen myöntämä avustus. Lomakohde Pajulahti lähettää osallistujille noin kolme viikkoa ennen lomaa tarkempia lisätietoja. Lomaohjelma sisältää liikuntaa, ulkoilua ja erilaisia aktiviteetteja. Lomahakemukset käsitellään ja päätökset tehdään Hyvinvointilomien toimistolla. Koska tuettu lomatoiminta kuuluu tietosuojalain piiriin, tietoja luovutetaan vain lomahakijoille.

  Tutustu kohteeseen: www.pajulahti.com

  Rahoittajan linjauksen mukaan lomajakso laitetaan avoimeen sähköiseen hakuun ja lomalle hakeminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

  Täysihoitoloma on viisi täysihoitovuorokautta, ruokailut ovat aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala, majoitus on perhehuoneissa ja yhteistä ohjattua ohjelmaa on kaksi kertaa päivässä.

  Jos lomalle hakija tarvitsee avustajan, myös avustajan tulee täyttää oma tuetun loman hakemus.