Toiminta


Tapahtumat 2019

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • to
  31
  tammi
  2019

  Maalipalloturnaus 2.3.2019

  Vantaa

  Aisti Sport ry on järjestämässä kaikille avointa lasten ja nuorten matalan kynnyksen maalipalloturnausta Aisti Juniors Cupia. Turnaus järjestetään kansallisten maalipallosarjojen 4. sarjaturnauksen yhteydessä Vantaalla Sotungin koululla osoitteessa Sotungintie 19, Vantaa. Pyrimme tarjoamaan uusia mahdollisuuksia lapsille ja nuorille päästä harrastamaan maalipalloa.

  Peleihin voi osallistua kaikki 7-18 vuotiaat lapset tai nuoret, jotka ovat halukkaita pelaamaan maalipalloa. Turnauksen järjestäjät arvioivat ilmoittautuneiden henkilöiden lähtötasot ja jakavat joukkueet. Pelit pelataan Junior games säännöillä, mitkä ovat kevennetyt säännöt maalipallosta, mutta kenttä on täysikokoinen. Pelissä käytetään pelaajista riippuen lasten kevyttä palloa tai täysikokoista maalipalloa. Pelit ovat 2 x 8 min juoksevalla ajalla, mutta viimeisellä minuutilla kello keskeytetään pelikatkolla.

  Pelejä järjestetään lapsille ja nuorille osallistujamäärästä riippuen; kahdeksalla pelaajalla pelataan kaksi peliä tai 12 pelaajalla saadaan aikaiseksi pienimuotoinen turnaus pelaten mahdollisesti kolme peliä per joukkue. Lasten ja nuorten osalta pelit pelataan kokonaisuudessaan 9.00-19.00 välisenä aikana lauantaina 2.3.2019. Tarkempi otteluohjelma tehdään lähempänä tapahtumaa pelaajamäärän ollessa tiedossa. Paikan päällä pääsee seuraamaan myös SM-sarjan ja 1. divisioonan otteluita kansallisista sarjoista. Mikäli pelaajalla ei ole omia varusteita voi tapahtumanjärjestäjä lainata niitä, joten tarvitset vain mukaan pitkähihaiset sisäliikuntavarusteet ja vesipullon.

  Ilmoittaudu siis mukaan rohkeasti ja tule nauttimaan maalipallosta mukavaan tapahtumaan koko perheellä!

  Ilmoittautumiset: 31.1.2019 mennessä

  Osallistumismaksu: 20 € laskutetaan tapahtuman jälkeen tai maksa tapahtumassa

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

  Miika Honkanen
  050 5815389, honkanen.miika@gmail.com

  Antti Rusi
  0400 879 820