Toiminta


Tapahtumat 2020

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • pe
  13
  maalis
  2020

  Oo mun kaa! -kuviskurssi

  Helsinki

  Maaleja, muotoja, massoja... Oo mun kaa! -kuviskurssilla kokeillaan uusia juttuja ja erilaisia tekniikoita. Kuvataidekurssi on tarkoitettu 8–13-vuotiaille näkövammaisille lapsille – niin sokeille kuin heikkonäköisillekin. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.
  Kurssille osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta kuvataiteen tekemisestä.  Opetus ja materiaalit ovat maksuttomia.

  Kurssi kokoontuu keväällä neljä kertaa Paints and Friends -tiloissa osoitteessa Torkkelinkatu 1, 00530 Helsinki.

  Kurssipäivät ovat keskiviikkoisin 5.2., 26.2., 18.3. ja 8.4. kello 17.30–19.30.

  Kurssilaisia ohjaavat Paints and Friends: Iisa, Lisa, Rosa ja Ulrika

  Paints and Friends on nelihenkinen taidekollektiivi Helsingistä. Kollektiivimme koostuu neljästä kuvataiteen aineenopettajasta. Toimimme monipuolisesti taiteen alalla järjestäen yhdessä taideaiheisia leirejä, workshoppeja ja kursseja, jonka lisäksi toteutamme jokainen omaa henkilökohtaista visiotamme taiteilijoina. Olemme järjestäneet lasten kuvataideleirejä ja erilaisia taideworkshoppeja. Olemme tehneet yhteistyötä myös eri yritysten, yhteisöjen ja tapahtumatuottajien kanssa. Tarkoituksenamme on tuoda taiteen iloa ja tekemistä helposti lähestyttäväksi!

  Ilmoittautumiset 24.1. mennessä: ilmoittautumislomake