Toiminta


Tapahtumat 2020

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • su
  27
  loka
  2019

  Sokkotreffit perheille

  Helsinki

  Näkövammaisten lasten perheiden tapaamisissa syksyn teemoina rottinkityöt ja isovanhemmuus.

  Näkövammaisten lasten perheiden tapaamiset, sokkotreffit kokoontuvat Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki). Lähde mukaan tapaamaan vertaisia, oppimaan uutta ja puuhaamaan yhdessä. Vanhemmilla on aikaa rupatella kahvi-/teekupposen äärellä ja lapset saavat touhuta, pelata ja leikkiä ohjaajien kanssa Jaatisen leppoisissa tiloissa. Tapaamiset ovat perheille maksuttomia.

  Syksyn sunnuntait:

  18.8. klo 16–19 Koko perheen rottinkityöt

  Koreja, sisustuspalloja, harjoja… työpajassa lapset ja vanhemmat pääsevät kokeilemaan, mihin rottinkityöt taipuvat. Työpajaa ohjaa Kaisa Penttilä.

  29.9. klo 16–18

  27.10. klo 16–18 Isovanhemmuus ja perheen läheiset

  Tule sokkotreffeille ja kutsu perheesi isovanhempi tai muu läheinen ihminen mukaan. Isovanhemmuudesta alustaa mummi Pirjo Somerkivi.

  Ilmoittautumiset vertaistukija Maija Somerkivelle, maija.somerkivi@gmail.com, p. 044 532 1085. Ilmoittautuessasi kerrothan mahdollisista allergioista, lapsen iän sekä onko lapsi heikkonäköinen vai sokea.