Toiminta


Tapahtumat 2020

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • la
  09
  marras
  2019

  Apuväline-messut 7.-9.11.2019

  Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

  Apuväline-messujen 30-vuotisjuhlavuoden kärkiteemoina ovat robotiikka ja teknologia, esteettömyys ja saavutettavuus sekä kuntoutus ja hyvinvointi. Mukana tapahtumassa vammaisliikunnan suurtapahtuma Liikuntamaa.Suomen vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n koordinoimassa Liikuntamaassa tarjolla on Messukeskuksen E-hallin täydeltä vammaisurheilun ja -liikunnan kokeilumahdollisuuksia ja tietoutta. Kolmen messupäivän aikana voi tutustua lajeihin, välineisiin ja harrastusmahdollisuuksiin yli 30 toimintapisteellä. Vuoden 2019 Liikuntamaan isot teemat ovat luontoliikunta ja e-urheilu.

  Liikuntamaassa riittää runsaasti hauskaa kokeiltavaa niin vammaisille kuin vammattomille kokeilijoille, lajeina mm. maalipallo, sokkopingis, judo ja taekwondo, ratsastus, suunnistus, psykomotoriikka, lumilautailu ja jäälajit. Liikuntamaa on kokeilumahdollisuuksien lisäksi myös arvokas tiedonsaanti- ja kohtaamispaikka kaikille alalla toimiville henkilöille.

  Liikuntamaan yhteydessä järjestetään Erilainen koulupäivä Tampereen ja lähiseudun koululaisille torstaina ja perjantaina. Erilaiseen koulupäivään osallistuvat luokat pääsevät messuille maksutta.

  Lauantaina 9.11. järjestetään Liikuntamaassa erityisesti perheille suunnattua ohjelmaa. Luvassa on mm. urheilijafanitapaamisia, vinkkejä urheilijan polulle ja tietoa vuoden 2020 Sporttiklubi-tapahtumista. Näkövammaiset lapset ry:n jäsenille on 30 ensimmäiselle ilmoittautujalle jaossa ilmaislippuja Liikuntamaahan.

  Koululuokkien ilmoittautumiset tai perhepäivään lipputilaukset:
  VAU:n lasten ja nuorten liikunnan suunnittelija Nina Peltonen, nina.peltonen@vammaisurheilu.fi

  Lisätietoja:
  https://www.vammaisurheilu.fi/ajankohtaista/liikuntamaa
  https://apuvaline.info/