Toiminta


Tapahtumat 2020

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • pe
  20
  joulu
  2019

  Näkövammaisten jääkiekkoleiri 31.1.-2.2.2020

  Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

  Suomen ensimmäinen näkövammaiskiekkoleiri järjestetään liikuntakeskus Pajulahdessa 31.1. -2.2.2020. Näkövammaisten jääkiekko on Pohjois-Amerikassa kasvanut laji, jota pilotoidaan nyt Suomeen. Lue lajista lisää artikkelista ”Näkövammaisten jääkiekko on nouseva laji”, Airut 12/2018.

  Näkövammaiskiekkoleiri on tarkoitettu kaikenikäisille näkövammaisille. Järjestäjinä Antti Latikka ja Markus Tihumäki, Aisti Sport ry. Yhteistyössä kansainvälinen näkövammaisjääkiekkoliitto IBIHF, tukijana Sokeain lasten tukisäätiö sekä Suomen näkövammaissäätiö.

  Leirin tarkoitus on antaa näkövammaisille mahdollisuus kokeilla Suomen seuratuinta urheilulajia. Leirin osallistujat jaetaan tasonsa mukaisesti luistelua opettelevista jo pelitaitoisiin osaajiin. Kiekkoleiri alkaa perjantaina 31. tammikuuta ja päättyy sunnuntaina 2. helmikuuta.

  Viikonlopun hinta-arvio on alle 16-vuotiailta lapsilta 90- ja aikuisilta 130 euroa. Lapsen hintaan sisältyy avustaja tai oma vanhempi. Leirimaksu kattaa jääajan ja ohjelman, majoituksen, ruokailut sekä mahdolliset lainavarusteet. Lainavarusteita löytyy, mutta niiden riittäminen edellyttää ennakkotiedustelua ilmoittautumisen yhteydessä. Hinnat ovat arvioita ja pienet muutokset ovat mahdollisia osallistujamäärästä riippuen.

  Ilmoittautumiset viimeistään 20. joulukuuta sähköpostiviestillä markus.tihumaki@gmail.com. Ilmoittautumisesta tulee löytyä täydelliset yhteystiedot, osallistujan ikä ja mahdollinen vanhempi tai avustaja mukana, löytyykö omia varusteita tai vastaavasti luistimen koko ja osallistujan mitat tarvittaviin lainavarusteisiin.

  Näkövammaisten jääkiekkoviikonloppu on askel lajin käynnistymiselle Suomessa. Lisätietoa facebookista Näkövammaiskiekko Suomi -sivulta sekä tiedustelemalla:

  Antti Latikka, p. 050 469 1600, anttilatikka@gmail.com

  Markus Tihumäki, p. 044 569 6298, markus.tihumaki@gmail.com