Toiminta


Tapahtumat 2020

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • su
  23
  helmi
  2020

  Pimé café 29.2.2020

  Iiris-keskus, Helsinki

  Näkövammaisten lasten perheiden oma pimeä kahvila lauantaina klo 14-16. Miltä tuntuu toimia ilman yhtä tärkeää aistia? Maistuuko kahvi erilaiselta pimeässä? Pimé Caféssa saat vastauksen näihin kysymyksiin.

  Kahvilahetkessä tarjoilemassa leiriohjaajamme Anniina Latikka ja Näkövammaiset lapset ry:n puheenjohtaja Maija Somerkivi.

  Nyt on mahdollista kokeilla erilainen kahvilahetki koko perhe yhdessä. Pääset kokeilemaan toimimista kahvipöydässä ilman näköaistia ja huomaat konkreettisesti, kuinka tärkeää - niinkin yksinkertainen asia - kuin kommunikointi muiden pöydässä istuvien kanssa on, kun näköaisti puuttuu.

  Pimeä tila on turvallinen ja esteetön. Vieraat perehdytetään myös pimeässä kulkemiseen ja turvatoimiin ennen pimeään siirtymistä.

  Kahvila on ilmainen näkövammaisten lasten perheille. Voit tulla koko perheenä tai pienemmällä joukolla. Nappaa mukaan myös isovanhemmat ja kummit. Tervetuloa!

  Ilmoittautuminen 23.2. mennessä: ilmoittautumislomake