Toiminta


Tapahtumat 2021

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • pe
  17
  syys
  2021

  Näkövammaiskiekkoleiri 22.–24.10.2021

  Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

  Vantaalainen Aisti Sport järjestää kaikenikäisille näkövammaisille suunnatun jääkiekkoleirin.

  Tapahtuman toteutuksessa kunnioitetaan ajankohtaisesti viranomaisten ohjeita koronatilanteessa. Leiri kuuluu kaikenikäisille näkövammaisille. Leirin osallistujat jaetaan tasonsa mukaisesti luistelua opettelevista jo pelitaitoisiin osaajiin. Viikonloppu alkaa perjantaina 22.10. päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 24.10. iltapäivään.

  Viikonlopun hinta-arvio on 120 euroa alle 16-vuotiaalta ja 200 euroa aikuisilta. Lapsen hintaan sisältyy oma vanhempi tai avustaja. Osallistumismaksu kattaa majoituksen, ruokailut, kaiken ohjelman ja valmennuksen, jääajan sekä mahdolliset lainavarusteet. Lainavarusteiden riittävyys edellyttää tiedustelua ilmoittautumisen yhteydessä ja ne varataan varaamisjärjestyksessä. Huomaathan, että hinnat ovat arvioita ja pienet muutokset ovat mahdollisia osallistujamäärästä riippuen.

  Ilmoittautumiset sähköpostiviestillä nvkiekkosuomi@gmail.com.

  Ilmoittautumisesta tulee löytyä täydelliset yhteystiedot, osallistujan syntymäaika ja pieni kuvaus näkötilanteesta ja luistelukokemuksesta tai -kokemattomuudesta. Kerro myös mahdollisen vanhemman tai avustajan mukanaolosta sekä tarvittaessa luistimen koko ja muut mitat lainavarusteisiin. Osallistujapaikkoja leirille on rajoitetusti.

  Lisätiedot: Aisti Sport

  Antti Latikka, p. 050 469 1600
  Markus Tihumäki, p. 044 569 6298