Toiminta


Tapahtumat 2021

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palvelun tarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

 

 


Event Information:

 • pe
  11
  kesä
  2021

  Liikuntatapahtuma lapsiperheille 18.6.2021

  Rovaniemi

  Lasten, nuorten liikuntatapahtuma Rollohallilla ja HopLopissa 18.6. klo 10–13.

  Lapin Näkövammaiset ry järjestää näkövammaisten lasten ja nuorten perheille liikuntatempauksen HopLop Rovaniemellä (Napapiirintie 14). Koko tila on varattu vain osallistujille. Mukana on myös työikäisiä näkövammaisia.

  HopLop Rovaniemi on koko perheen liikunnallinen sisäleikkipuisto. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille taitotasosta riippumatta. Samoista tiloista löytyy Rollohalli, jossa on mm. trampoliineja ja muita sisäliikuntamahdollisuuksia. Lisäksi aikuisempaan makuun tarjolla on kuntosali.

  Päivän ohjelma

  10.00 Saapuminen HopLop Rovaniemeen. Tutustuminen tiloihin.

  12.00 Ruokailu (lihapyörykät, ranskalaiset, salaatti, vesi ja mehu)

  13.00 Kotiinlähtö

  Muina aikoina omatoimista toimintaa HopLopissa ja Rollohallissa.

  Kulkeminen

  Lapin Näkövammaiset ry korvaa matkakulut lappilaisille osallistujille edullisimman matkustustavan mukaisesti jälkikäteen kuitteja vastaan. Kysy tarvittaessa oman auton kilometrikorvauksesta.

  Ilmoittautuminen ja koronavaraus

  Koronatilanteen vuoksi ilmoittautumiskäytäntömme on normaalia tiukempi. Sitovat ilmoittautumiset 11.6.2021 mennessä p. 0400 146 641.
  Osallistujamäärä on rajallinen. Etusijalla ovat näkövammaiset lapset/nuoret perheineen. Muuten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Tapahtuman omavastuu on 10 € / hlö kerätään paikan päällä käteisellä tai kortilla.  Lasten vanhemmilta ei peritä omavastuuta. Vanhemmat toimivat lastensa valvojina.

  Yleisen koronatilanteen vuoksi tapahtuma perutaan, mikäli Lapin AVI, Lapin sairaanhoitopiiri tai Rovaniemen kaupuki käskee tai suosittelee Rovaniemen alueelle kokoontumisrajoituksia tai ryhmätoiminnan keskeyttämistä.

  Muuta huomioitavaa

  Muistathan ottaa mukaasi joustavat vaatteet ja tullessa jätetään kengät naulakkotiloihin. Tilassa on myös erillinen kanttiini ja poleteilla toimivia erilaisia sähköisiä pelejä. Poletteja peleihin voi ostaa kanttiinin tiloista.

  Tapahtuman järjestäjä ei ole vakuuttanut mukaan lähtijöitä. Mukaan tulee Lapin Näkövammaiset ry:n työntekijä Jukka Loijas.

  Lisätietoja:
  Lapin Näkövammaiset ry
  Jukka Loijas
  p. 0400146641 / jarjestosihteeri@lapinnakovammaiset.fi