Toiminta-sivun pääkuva.

Toiminta

Toiminta-sivulta löydät Näkövammaiset lapset ry:n kurssit, leirit, kerhot ja tapahtumat sekä muiden palveluntarjoajien tapahtumia lapsille ja perheille.

Katso tai lataa Tapahtumat 2022 -esite tästä!


Event Information:

 • su
  24
  huhti
  2022

  Pääkaupunkiseudun kevään perhetapaamiset

  Jaatisen Maja, Helsinki

  Pääkaupunkiseudun perhetapaamiset ovat suunnattu näkövammaisten lasten perheille. Näkövammaisten lasten perheiden tapaamiset, sokkotreffit kokoontuvat Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki). Jaatisella on tapaamisille mukavat puitteet: lapsille löytyy kiinnostavaa tekemistä erilaisten lelujen, pelien ja peuhaamishuoneen välineiden kanssa, lastenohjaajien ollessa menossa mukana. Aikuisille on yhteinen juttuhetki kahvi- ja teekupposen ääressä aikuisten puolella. Tapaamiset ovat perheille maksuttomia.

  Sokkotreffit:

  sunnuntai 6.3. klo 16-18
  sunnuntai 24.4. klo 16-18

  Ilmoittautumiset vertaistukija Maija Somerkivelle, maija.somerkivi@gmail.com, p. 044 532 1085. Ilmoittautuessasi kerrothan mahdollisista allergioista, lapsen iän sekä onko lapsi heikkonäköinen, sokea vai monivammainen.Kolme ihmistä seisoo rivissä käsi kädessä: vasemmalla poika valkoinen keppi kädessään, keskellä isä ja oikeassa reunassa tyttö.