Liittymislomake

Liity jäseneksi, kannatusjäseneksi tai yhteisöjäseneksi

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä näkövammaisten lasten vanhemmat. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kahden vanhemman perheen ensimmäinen jäsen maksaa 15 ja toinen 10 euroa. Yhden hengen perheen jäsenen jäsenmaksu on 15 euroa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 34 €. Molempiin jäsenyyksiin kuuluu Silmäterä-lehden vuosikerta.

Varsinaiset jäsenet saavat lisäksi erilaisia leirietuja, joista ilmoitetaan tarkemmin kunkin leirin yhteydessä.

Täyttämällä tämän kaavakkeen voit liittyä Näkövammaiset lapset ry:n jäseneksi, kannatusjäseneksi tai yhteisöjäseneksi. Jäsenille (myös kannatus- ja yhteisöjäsenille) Silmäterä on jäsenetu, joka sisältyy jäsenmaksuun.

Yhdistyksen varsinaisia jäseniä voivat olla näkövammaisen lapsen vanhemmat. Isovanhemmat, sukulaiset ja muut ystävät voivat liittyä yhdistyksen kannatusjäseniksi. Voit myös liittyä jäseneksi soittamalla numeroon (09) 752 2540.

1. Jäseneksi liittyvän (vanhemman) tiedot

2. Toisen jäseneksi liittyvän vanhemman tiedot